#test #test
Ik heb een vraag
Over ons

Over ons

Over De Wilgenweard

Bij De Wilgenweard zetten we gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk en figuurlijk in beweging,zodat ze genieten van een bijzondere dag, maar ook iets van zichzelf ontdekken. Dit doen we door het aanbieden van onder andere bedrijfsfeesten, teambuilding, themafeesten, trainingskampen, vrijgezellenfeesten, schoolkampen en familiedagen.

Jong, oud, super sportief of maar een klein beetje, actief of creatief… het is ons streven om voor al die mensen een aanbod te creëren waar je warm van wordt. Met collega’s, vrienden of familie een gezellige dag beleven op een unieke locatie in Twente: dat lukt gegarandeerd bij ons!

Onze locatie is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op ons terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en we hebben een sportherberg met 12 tweepersoonskamers.

In De Wilgenweard vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Team De Wilgenweard

Ons team bestaat uit enthousiaste sportievelingen die ook een beetje gek zijn. Bedrijven, sportieve groepen, families, vrienden en scholen een onvergetelijke dag of weekend bezorgen: dat is ons doel. Hen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten, zodat ze lol hebben maar zichzelf ook uitdagen en op een andere manier leren kennen. Hiervoor zetten wij ons in met veel positieve zin, kennis, ervaring en humor.

Aan het hoofd van deze leuke club staan Herman en Marian. Zij staan op met de Wilgenweard en gaan er mee naar bed (en dromen er zelfs over). Ze lopen over van leuke ideeën, denken in mogelijkheden en kansen en hun enthousiasme is voor iedereen aanstekelijk.

Bij de Wilgenweard werken 10 vaste medewerkers. Samen goed voor bijna 100 dienstjaren, want als de Wilgenweard eenmaal in je bloed zit ga je er ook niet snel meer weg!

Daarnaast hebben we een club van ongeveer 50 parttimers. Sportieve gekken en horecatijgers: allemaal vrolijk, gemotiveerd en enthousiast. Allemaal maken we graag kennis met jou, dus hopelijk tot snel bij de Wilgenweard!

Locatie

Onze locatie in Twente, Overijssel is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op ons terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en we hebben een sportherberg met 12 tweepersoonskamers. In de Wilgenweard vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen en prachtige feesten.

Prijzen & Contact

Bekijk hier onze prijslijsten. Heb je vragen of speciale wensen, neem dan contact op, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.

Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

 

 

Top