#test #test
Ik heb een vraag
Eten & Drinken

Eten & Drinken

Een bedrijfsuitje, familiedag, vriendenweekend, schoolkamp of trainingskamp is pas compleet met goed eten en drinken. Al meer dan 15 jaar lang staat chef kok Arno in de keuken van De Wilgenweard met maar één doel: onze gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, dessertbuffetlunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van onze gasten en passen hun menu’s hier op aan.  Heb je specifieke (dieet)wensen of originele ideeën, neem dan vooral contact met ons op.

We denken graag met je mee!

 

    

    Ben jij niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken voor een lekkere hap? Denk dan eens aan een workshop pizza bakken of een kookworkshop. Een knisperend vuurtje, damp uit de ketel, verse ingrediënten… zie je het al voor je?

Eten & drinken bij De Wilgenweard in Nijverdal   Wij serveren de lekkerste hapjes en drankjes in onze zalen en op het terras. Maar ook als jullie het bos in gaan of het water op verzorgen we natuurlijk een pakket met lekkers om mee te nemen. Een lekker ontvangst, lunch of een diverse hapjes het behoort allemaal tot de mogelijkheden!   Dessertbuffetten bij De Wilgenweard in Nijverdal

 

 

Top